Sök jobb Crane origami made of currency

Här finns vi

Talent is currency at Crane

Crane paper mill

Huvudkontoret ligger i Boston, Massachusetts, därutöver har Crane Currency produktionsenheter i Dalton, Massachusetts; Nashua, New Hampshire; och Tumba, Sverige; samt en Forskning & Utvecklings enhet i Alpharetta, Georgia.

Dalton, Massachusetts
Dalton är platsen för Crane´s ursprungliga huvudkontor och pappersbruk, och ligger inbäddad i det vackra Berkshires, 50 miles nordväst om Springfield och 130 miles nordväst om Boston. Staden som hyser runt 7000 invånare, vårdar sin småstadsatmosfär, inriktad på familjelivet och erbjuder ett brett utbud av naturattraktioner samt skolor, kyrkor och idrottsplatser. I Dalton kan du tillgodose alla dina grundläggande behov medan större shopping och bekvämligheter är lätt tillgängliga i grannstaden Pittsfield och andra närliggande Berkshire städer.
Crane paper mills in Dalton, Massachusetts
Tumba, Sweden
Tumba är en av Stockholms äldre förorter och verksamhetsorten för Crane International. Vi återfinns i gamla Tumba Sedelbruk ´s lokaler med rötter ända bak till 1755 och på området samsas både anrika och nyuppförda byggnader. Tumba ligger i Botkyrka kommun med närapå 40 000 invånare, inom bekvämt pendlingsavstånd 30 km söder om Stockholm. I Tumba finner du kombinationen av gammalt och nytt, internationellt och lokalt, stad och landsbygd, den perfekta omgivningen för vår verksamhet.
Crane’s International Business in Tumba, Sweden
Nashua, New Hampshire
Nashua är platsen där vi förlagt vår produktion av säkerhetsteknik. Staden är känd som "The Gate City" och den näst största staden i New Hampshire, med en befolkning på över 87.000. I Nashua finner du det traditionella New Hampshire´s arv i kombination med urbana kvaliteter och vitalitet, en attraktiv livsstil. Den amerikanska tidskriften ”Money Magazine” har ett flertal gånger rankat Nashua högt i sin lista över "De bästa platserna att bo på i Amerika".
Crane’s securities technology business in Nashua, New Hampshire
Alpharetta, Georgia
Alpharetta är platsen för Crane forsknings- och utvecklingsanläggning. Alpharetta är en stad som erbjuder prisbelönta parker, utmärkta skolor, en mängd festivaler och evenemang, samt är känd för sitt kulinariska utbud. Drygt 62.000 personer har valt Alpharetta som sin hemstad, och charmats av lättillgängligheten till Atlanta med dess elegans – och närheten till norra Georgias berg. Forbes magazine utsåg nyligen Alpharetta till nr 1 på listan över USA: s 25 bästa ställena att flytta till.
Crane’s Research & Development facility in Alpharetta, Georgia
Boston, Massachusetts
I Boston ligger Crane´s huvudkontor. Med 646,000 invånare är Boston en blomstrande storstad med en underbar blandning av modern förfining och historisk New England charm. Denna pulserande, blomstrande stad är känd för sina kulturella anläggningar i världsklass, välkända skolor och utbildningsinstitutioner samt för sina olika sportframgångar. Utöver detta är Boston en stad där du kan hitta massor av platser och händelser från den amerikanska historien.
Crane’s Corporate Offices in Boston, Massachusetts