Sök jobb Crane origami made of currency

VI SKAPAR KUNDRELATIONER
SOM SKA HÅLLA LÄNGE

Communication is currency at Crane

Crane employee testimonial, Mathias, Customer Service Director
“Crane är en teknikkoncern inom valutabranschen och att få arbeta i denna dynamiska och snabbrörliga organisation är inspirerande och utvecklar mig varje dag. Det är en helt global verksamhet. Vi designar, producerar och säkrar ett av de viktigaste tillgångarna och nationalsymbolerna för ett land - deras sedlar. Jag tog ett jobb, men snart insåg jag hade fått en karriär.”
Mathias, Customer Service Director
Stockholm County, Sweden

Vår Säljorganisation är inriktad på att etablera starka relationer med världens ledande centralbanker och styrande myndigheter. Avgörande för vår framgång är säljarnas expertkunskaper och förmåga att skapa och bibehålla kundrelationer. Med kreativitet och engagemang vinner vi marknadsandelar på den konkurrensutsatta sedelmarknaden.

Befattningar Försäljning/Marknad:

Regional Sales: Regional Sales Directors är de som bygger relationerna med de centralbanker och andra myndigheter som är våra kunder.

Designers: Vårt designteam samarbetar med banker och myndigheter för att skapa konstnärliga och säkra sedlar som uppfyller alla krav och som dessutom förmedlar den känsla som kunden vill ge av sitt land.

Bid Managers: Det här teamet är ansvarig för hela livscykeln och utvecklingen av våra anbud, bland annat tekniska, kommersiella, ekonomiska och administrativa aspekter av processen.

Order Managers: Som order manager ansvarar du för att tekniskt och kommersiellt se till att våra kunder får vad de utlovats. Den här gruppen samarbetar nära med både vår produktionsverksamhet och vår säljorganisation med det gemensamma målet att skapa nöjda kunder.