Sök jobb Crane origami made of currency

Vi sätter den nya standarden

Innovation is currency at Crane

Crane employee testimonial, Samuel, R&D Director
“Sedel säkerhet är ett mycket krävande område, och Crane utvecklar den mest intressanta tekniken i branschen. Vi har verkligen möjlighet att gå i spetsen för nya idéer och vi äger processen. Det är oerhört tillfredsställande att vara delaktig när idéer förverkligas. Det är uppenbart att Crane växer och tar plats på marknaden, och resan, den har bara börjat.”
Samuel, Currency Group R&D Director
Alpharetta, Georgia

Sammanslagningen av design, papperstillverkning, tryckning och säkerhetsutveckling i en och samma struktur - Crane Currency - ger oss fantastiska möjligheter. Vi kan anpassa och koncentrera våra gemensamma forsknings- och utvecklingsaktiviteter på den globala sedelindustrin. Våra innovationer omfattar den prisbelönta Motion ™, en ledande säkerhetsfunktion inom optisk säkerhetsteknik som presenterar det första mikrooptiska baserade materialet som används i sedlar, och Rapid ™, vår senaste säkerhetsfunktion som erbjuder distinkta optiska effekter på en slitstark säkerhetstråd.

Att arbeta inom forskning och utveckling på Crane, innebär att du kommer att ha möjlighet att se nyskapande idéer komma till liv, få påverkan på det som formar vår framtid och få utveckla dina färdigheter i en ett företag i tillväxt. Du kommer också att få samarbeta med de skickligaste yrkesmännen i branschen.

Inom Forskning och Utveckling finns tex;:

  • Optical Engineers
  • Research Scientists
  • Vision Engineers
  • Formulation Engineers
  • Optical Design